Osmium for Men Travel Kit

 9,95  6,95

Age Defend Shave
Deze Age Defend Shave is een luxe, plantaardige, niet schuimende scheercrème met de beste ingrediënten, hij verzacht en verzorgt de huid. Ook voor een scheerbeurt dicht op de huid zorgt de scheercrème  ervoor dat het resultaat zo glad mogelijk wordt. De Siberische Ginseng en Juniper die er in verwerkt zijn verzachten de huid, terwijl Vitamine E en Panthenol de huid versterken en verzorgen. Aloë Vera en Chamomile kalmeren de huid. Door deze bestanddelen zal de huid minder snel rood zijn en geïrriteerd aanvoelen.

Toepassing: Smeer een hoeveelheid op het natte gezicht en masseer het in, het beste met een Scheerkwast. Scheer daarna met een normaal scheermes. Voor het beste resultaat kun je van te voren het best een warme douche of bad nemen.

Clean & Refresh Cleanser
Clean & Refresh Cleanser is een romige reiniger die de huid versterkt, reinigt, ontstopt en gezonder maakt. Het verwijdert vuil en overtollige olie en reinigt de poriën. De Cleanser vermindert puistjes en minimaliseert vlekjes. Ook zorgt het voor een heldere en schonere huid. De Ginger die erin verwerkt is, wekt de zintuigen door de circulatie te stimuleren en Turmeric staat bekend om antibacteriële en verzachtende eigenschappen. Zonnebloem en kokos zorgen ervoor dat de natuurlijk huidbarrière behouden blijft, waardoor deze reiniger geschikt is voor alle huidtypen, dus ook voor de gevoelige huid. Osmium Clean & Refresh Cleanser is een superieure, niet schuimende reiniger.

Toepassing: Smeer een normale hoeveelheid met je vingertoppen op het gezicht. Masseer dit 10-15 seconden, waarna je het met lauwwarm water af kunt spoelen. Dep je gezicht droog en maak het af met een moisturizing product, bijvoorbeeld de Osmium for Men Peak Performance Moisturizer.

Peak Performance Moisturizer
Deze moisturizer blijft de hele dag hydrateren en zorgt voor een optimale balans van de huid. De vitamine C en E verjongen de huid en geven deze energie, ook maakt het de huid sterker en gaat de tekenen van veroudering tegen. Essentiële oliën Tagettes, Lemon, Eucalyptus en Juniper verbeteren de huidstructuur en hydratatie. Het laat geen olie-achtig gevoel achter. Amandel en Avocado voeden de huid diep met Omega3, wat resulteert in een gelifte, versterkte en gezonde huid. De Moisturizer heeft een diep voedende en verzachtende anti-oxidant formule en is totaal niet vettig.
Een lichte, dagelijkse moisturizer voor ieder huidtype.

Toepassing: Masseer de crème voorzichtig met je vingertoppen in op je gezicht. Je dient deze crème zowel ’s ochtends als ’s avonds te gebruiken.

De Travel Kit bevat:
3x 10ml. Age Defend Shave
1x 10ml. Clean & Refresh Cleanser
2x10ml. Peak Performance Moisturizer

2 op voorraad

Categorieën: , Merk:
Brands