L’Oréal Men Expert Hydra Sensitive After Shave Balm 100ml

 11,95

Door je huid dagelijks te scheren kan je huid gaan irriteren. Het gebruik van een goede After Shave is dan essentieel. L’Oréal Men Expert Hydra Sensitive After Shave Balsem is een multi-herstellende After Shave die 3 acties in 1 keer behandeld. Het zorgt voor een verlichtend effect tegen een branderige, irriterende en rode huid. Daarnaast herstelt het de natuurlijke weerstand van de huid.

De formule van L’Oréal Men Expert Hydra Sensitive After Shave Balsem bevat 4 versterkende mineralen en is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. De balm is niet vet, plakt niet en trekt onmiddellijk in de huid.  Ze helpt de natuurlijke weerstand van de huid versterken tegen schadelijke invloeden. Het resultaat is dat je huid na het scheren 24 uur gehydrateerd en beschermd is!

Daarnaast bevat de L’Oréal Men Expert Hydra Sensitive After Shave Balsem het ADS™ “Active Defense System”, een krachtig kalmerend ingrediënt dat zorgt voor de versterking van de natuurlijke weerstand van de huid tegen dagelijkse schadelijke invloeden. Hierdoor heb je minder last van irritaties en trekkerigheid.

1 op voorraad

SKU: 3600521780121 Categorieën: , Tags: , , , , Merk:
Brands